De Mint Methode

De Mint Methode, ontwikkelt door Mint Advocaten, ondersteunt groeibedrijven of bedrijven die een overname of fusie willen voorbereiden om verder te professionaliseren. Op basis van een Mint Methode worden alle juridische valkuilen in kaart gebracht die uw onderneming problemen kunnen veroorzaken en die noodzakelijk zijn om in orde te brengen voor verdere professionalisering.

Van personeelsproblemen en contractuele overeenkomsten tot algemene voorwaarden en aandeelhoudersovereenkomsten, de Mint Methode zorgt ervoor dat uw bedrijf juridisch solide staat.

Praktijkvoorbeelden

In onderstaande video’s demonstreren onze advocates aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe situaties fout lopen. Elke video belicht een specifiek aspect van de Mint Methode en toont de cruciale rol die deze speelt in de bescherming en professionalisering van uw onderneming.

Play Video

Céline Van Thienen

Play Video

Charlotte Deene

Play Video

Sarah-Amilia Derijst

Play Video

Ellen Maes

Play Video

Valérie Vandenhaesevelde

Hoe doen wij dat?

Audit
Wij maken een audit van de juridische situatie van uw onderneming. Hiervan krijgt u een rapport.
Duidelijk beeld
Aan de hand van dit rapport krijgen wij een heel duidelijk beeld waar u zich als onderneming bevindt en hoe sterk u beveiligd bent tegen verschillende juridische risico’s.
Actiepunten
Wij formuleren tal van actiepunten, die wij onmiddellijk kunnen uitvoeren. Wij brengen uw onderneming naar een niveau waarbij u sterk gewapend bent tegen mogelijke juridische bedreigingen.
Nieuwigheden
Wij volgen dit verder op. Wij houden u op de hoogte van alle nieuwigheden binnen de rechtstakken van onze experises.
Play Video

De audit gebeurt op basis van verschillende vragen in diverse domeinen. Op die manier kunnen wij uw onderneming in detail beoordelen en een aanpak op maat adviseren.

Concreet gaan wij na hoe u op vandaag contractuele relaties aangaat, hoe u klanten informeert, hoe de privacy in uw onderneming wordt gerespecteerd… Werkt uw onderneming in overeenstemming met alle regels? Dit is een vraag waar wij u bij willen helpen.

Wij detecteren alle juridische valkuilen en risico’s die uw onderneming problemen kunnen veroorzaken en die noodzakelijk zijn om in orde te brengen voor verdere professionalisering.

Transparantie

Wat is uw investering?

De Mint Methode wordt u aangeboden voor 695 euro (exclusief btw). U kunt tevens gebruik maken van de kmo-portefeuille en geniet bijgevolg van 30% subsidies. U kan de volledige algemene voorwaarden hier raadplegen.

Wij bekijken al uw documenten, wij laten u een vragenlijst invullen en van daaruit wordt een auditrapport opgemaakt met aanbevelingen en actiepunten. U weet onmiddellijk ook wat het budget zal zijn om deze actiepunten te realiseren en om te zetten in de praktijk.

Wat krijgt u hiervoor?

Wat zijn uw voordelen?

De Mint Methode

Inschrijven

Wacht niet langer en contacteer ons onmiddellijk om toepassing te maken van de unieke Mint Methode die ervoor zal zorgen dat u ’s nachts op uw beide oren kan slapen.

Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie aangaande de concrete regels die op deze audit van toepassing zijn.

Blijf steeds op de hoogte en volg onze updates

Legal health check

Aan de hand van een korte vragenlijst polsen we naar de juridische gezondheid van uw onderneming. U krijgt een score op 100 en een toelichting bij de risico’s die uw onderneming mogelijks loopt.

Gratis

Voorstel op maat

*De kmo-portefeuille of werkbaarheidscheques kunnen enkel gebruikt worden in het kader van een advies.