De Mint Methode

Mint Advocaten staat voor een frisse wind in de advocatuur. Met de nieuwe Mint Methode zorgen wij voor een snelle oplossing voor een juridisch obstakel waar ondernemingen tegenaan lopen, zoals een inspectie, een conflict of een spijtig toeval.

De oplossing krijgt u door ons aangereikt, zonder dat wij naar de rechter moeten stappen.

Hoe doen wij dat?

Audit
Wij maken een audit van de juridische situatie van uw onderneming. Hiervan krijgt u een rapport.
Duidelijk beeld
Aan de hand van dit rapport krijgen wij een heel duidelijk beeld waar u zich als onderneming bevindt en hoe sterk u beveiligd bent tegen verschillende juridische risico’s.
Actiepunten
Wij formuleren tal van actiepunten, die wij onmiddellijk kunnen uitvoeren. Wij brengen uw onderneming naar een niveau waarbij u sterk gewapend bent tegen mogelijke juridische bedreigingen.
Nieuwigheden
Wij volgen dit verder op. Wij houden u op de hoogte van alle nieuwigheden binnen de rechtstakken van onze experises.

De audit gebeurt op basis van verschillende vragen in diverse domeinen. Op die manier kunnen wij uw onderneming in detail beoordelen en een aanpak op maat adviseren.

Concreet gaan wij na hoe u op vandaag contractuele relaties aangaat, hoe u klanten informeert, hoe de privacy in uw onderneming wordt gerespecteerd… Werkt uw onderneming in overeenstemming met alle regels? Dit is een vraag waar wij u bij willen helpen.

Wij detecteren samen met u de risico’s en valkuilen om deze in de toekomst te vermijden.

Transparantie

Investering

De Mint Audit wordt aangeboden tegen 695,00 eur (excl. btw). U krijgt van ons een doorlichting. Wij komen ter plaatse om u en uw onderneming beter te leren kennen en om samen de audit te doorlopen.

Wij bekijken al uw documenten, wij laten u een vragenlijst invullen en van daaruit wordt een auditrapport opgemaakt met aanbevelingen en actiepunten. U weet onmiddellijk ook wat het budget zal zijn om deze actiepunten te realiseren en om te zetten in de praktijk.

Wat is uw voordeel?

Wat krijgt u hiervoor?

De Mint Methode

Inschrijven

Wacht niet langer en contacteer ons onmiddellijk om toepassing te maken van de unieke Mint Methode die ervoor zal zorgen dat u ’s nachts op uw beide oren kan slapen.

Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie aangaande de concrete regels die op deze audit van toepassing zijn.

Blijf steeds op de hoogte en volg onze updates

Legal health check

Aan de hand van een korte vragenlijst polsen we naar de juridische gezondheid van uw onderneming. U krijgt een score op 100 en een toelichting bij de risico’s die uw onderneming mogelijks loopt.

Gratis

Voorstel op maat

*De kmo-portefeuille of werkbaarheidscheques kunnen enkel gebruikt worden in het kader van een advies.

Gratis

Legal Health Check

Aan de hand van een korte vragenlijst krijgt u een score op 100 en een toelichting bij de risico’s die uw onderneming mogelijks loopt.